Alle snille mennesker kommenterer på bloggen min. *love*

Blogglisten

onsdag 21. juli 2010

Joooooda.

Her i Molde bøtter det ned. Med regn, altså. Derfor er det lite å skrive om. Men jeg kan skrive om noe som skjedde forrige uke!
Vi hadde besøk av disse to nydelige jentene, som gikk tur med oss sammen med mams. 
(Se på Majka da, hun går feil vei!)

Senere på dagen ble mams med disse jentene og moren deres til byen en tur, MEN DE GLEMTE AT JEG VAR UTE! (Egentlig var det min egen feil, for jeg sneik meg ut da en av jentene skulle på do før de dro til byen.)

Så da mams kom ruslende opp fra byen, sto jeg og ventet på henne på trappa.
Jeg var ganske sur, men ble glad da mamsen min endelig kom!

Har dere blitt glemt igjen? (Det går alltid bra til slutt, altså.)

8 kommentarer:

 1. Jeg har aldri blitt glemt...heldigvis! Jeg skulle ønske dere blogget oftere, dere er så flinke! But a dog's gotta do what a dog's gotta do, right?

  SvarSlett
 2. Hahahaha.. stakkars deg, Tica :)

  SvarSlett
 3. Matmor har glemt meg ute i hvert fall to ganger, en gang i over to timer. Siden jeg er en klok gammel hund, holdt jeg meg i hagen og løp ikke ut i veien eller noe slikt. Men jeg ble veldig glad når matmor endelig husket meg, og slapp meg inn igjen. Jeg vil jo helst være der (menneske)flokken min er. Hilsen Hedda i Trondheim(springer spaniel) :-)

  SvarSlett
 4. Dakkars.....;-) Jeg ble glemt av utenfor Prix-butikken en gang for mange år siden. Det var fælt å se matmor gå forbi.....hun kom på det etter ca ti skritt. Fikk gobit da jeg kom hjem + masse kos og unskyldninger

  SvarSlett
 5. Heia <333 jeg er litt etter med mine spm. men jeg bare spør: hva har skjedd med poten din ?:( jeg syntes synd på deg, det ser vondt ut :) Og: Hvem er Linnea ? ( siden alle såør om du savner henne ? Hva har skjedd ?

  SvarSlett
 6. dere 2 er så søteeeeeee <333333333333

  SvarSlett
 7. Håper alt er bra med deg Tica :) Er innom her 1-2 ganger om dagen jeg, men nå er det lenge siden du har vært innom her....21.juli....
  Ha en herlig dag i morgen ihvertfall :) Klem

  SvarSlett
 8. Nei jeg har ikke blitt glemt, det er bare jeg som har glemt dem... Altså, når jeg gikk en tur på egenhand uten band... Da ble mor og far sint...! (LEO 3 ÅR. JAKT LABRADOR RETRIVER)

  SvarSlett